Kijkmiddag Schildpaddenopvang onverwachts, wederom groot succes!

Vrijdag 28 December 2018
Ruim 500 mensen kwamen afgelopen vrijdag 28 december langs bij de schildpaddenopvang in Harkema.
 
Het bestuur had besloten om nog eenmaal een kijkmiddag te organiseren in het oude jaar! Nadat in september van dit jaar, op de grote open dag maar liefst 1000 bezoekers afkwamen.

De Stichting werd hierna herhaaldelijk gevraagd wanneer de volgende open dag was, omdat veel mensen die dag niet konden maar wel heel graag wilden komen kijken. Dit aangezien de opvang niet regulier open is voor bezoek.

 
Vrijdag kwamen er ruim 500 bezoekers op het evenement af. Dit was echter niet voorzien! Gelukkig heeft de opvang, -als oude supermarktlocatie- veel eigen parkeerruimte. Echter op de piekmomenten was het niet anders mogelijk dan op de openbare weg te parkeren aan de straten rondom de opvang. Daarop zijn meteen onze twee vaste verkeersregelaars, tevens all-round vrijwilligers Roberto en Pieter ingezet om het e.a.a in de goede banen te leiden. Onze excuses dan ook voor het eventuele ontstane ongemak bij onze buren en natuurlijk onze bezoekers. Dit gezegd te hebben, zijn we heel erg blij met de opkomst en alle positieve reacties. De volgende grote open dag zal pas eind september zijn. In tussentijd gaan wij weer druk bezig met verbouwen en verbeteren en natuurlijk het dagelijks opvangen en verzorgen van onze schildpadden.

Iedereen bedankt voor jullie komst en graag tot de volgende keer!!